1431 Opal nach Hundertwasser mezgimo siūlai

10.90 

Turime

Aprašymas

1431 Opal nach Hundertwasser – pagal paveikslą Positive Seelenbäume – Negative Menschenhäuser (894)
Sudėtis: 75% vilna, 25% poliamidas
Svoris: 100 g
Ilgis: 425 m
Rekomenduojamas virbalų storis: 2.5mm
Mezgimo tankis: 30 akių/42 eilės/ 10x10cm

1431 Opal nach Hundertwasser siūlai labai minkšti ir švelnūs, taip pat patvarūs dėvėjimui dėl klasikinės kojinių siūlų sudėties: 75% vilna, 25% poliamidas. Vilna gaunama iš Vokietijos Alpių regione auginamų avių bei Pietų Amerikos. Siūlai nesivelia, gaminius galima skalbti skalbimo mašinoje. Žaismingos spalvos ir iš jų susidėliojantys spalviniai raštai įkvepia kūrybiniam mezgimo procesui. Nors tai vadinamieji kojinių siūlai, bet iš jų galima megzti įvairiausius dalykus, kaip, pavyzdžiui, vaikiškus rūbelius, šalikus, skaras, kepures, pirštines, riešines, panaudoti kartu su kitais siūlais spalvos pagyvinimui ar kaip tik jūsų fantazija jums pakuždės. Vieno pakelio pilnai pakanka suaugusiojo kojinių porai, baktusui, riešinėms ar pirštinėms.

Begalinis susižavėjimas Friedensreich Hundertwasser darbais, 2006-aisiais metais paskatino Frederic Zwerger kartu su tėvu sukurti net tris siūlų kolekcijas. Jas sudaro 24 spalvos įkvėptos Hundertwasser paveikslų. Friedrich Stowasser (1928-2000), geriau žinomas kaip Friedensreich Regentag Dunkelbunt Hundertwasser, buvo Austrijoje gimęs Naujosios Zelandijos meninkas, architektas, dirbo aplinkos apsaugos srityje. Ekstravagantiškasis meninkas netgi kurdavo sau rūbus, batus. Jis visada dėvėdavo skirtingas kojines, iš pradžių nesąmoningai, vėliau sąmoningai, norėdamas parodyti, kad neigia simetriją, tiesias linijas ir įspraudžiančius į rėmus standartus. Šiais nuostabiais spalvų deriniais siekiama ne tik įtraukti į kūrybinį pasaulį, bet ir paskatinti atskleisti savo individualumą, nebijoti išsiskirti iš minios, kaip kad darė menininkas Hundertwasser.

Ieškote siūlų kojinėms – užsukite į kojinių skyrelį. Mezginių idėjų ieškokite Siūlo galo tinklaraštyjeFacebook, Instagram, Pinterest paskyrose, taip pat Ravelry tinklalapyje.

Sumegzkite į mezginį savo jausmus ir mintis!

Atsiliepimai

Atsiliepimų kol kas nėra.

Būkite pirmas parašęs atsiliepimą apie “1431 Opal nach Hundertwasser mezgimo siūlai”